Ook al zet jij je spaargeld een jaar vast bij een traditionele bank, een mooi rendement zit er al tijden niet in. Dat is anders met het Crypto Stake spaarplan van TychX.

Met Crypto Stake kun jij namelijk kiezen uit verschillende goed presterende cryptovaluta. Hierdoor levert jouw spaargeld eindelijk weer echt wat op.

Hoe werkt Crypto Stake?

Je koopt voor een bepaald bedrag Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) of TEX Token (TEX), maar dat kan ook een combinatie zijn. Dit bedrag laat je een jaar lang in jouw eigen wallet op TychX vaststaan. Wij volgen de prestaties van jouw coins of tokens en berekenen iedere maand de gemiddelde waarde. Van die waarde ontvang jij elke maand automatisch een vast percentage dat uitgekeerd wordt in TEX Tokens. Deze ontvangen TEX Tokens zijn vrij beschikbaar, dus daar kun je mee doen wat jij wilt. Laat je ze staan, of wissel je ze om voor andere coins of tokens?

Coin/Token Opbrengst per jaar*
ChainLink (LINK) 7% ChainLink staken
Cardano (ADA) 6% Cardano staken
≥10.000 TEX Token (TEX) 7,2% TEX Token staken
≥100.000 TEX Token (TEX) 12% TEX Token staken
*opbrengst per jaar onafhankelijk van koers

Kan ik mijn inleg eerder opnemen?

Bij Crypto Stake is het de bedoeling dat jouw inleg minimaal een jaar lang vaststaat. Na 6 maanden bieden we echter de mogelijkheid om een opname te doen, maar daarover berekenen we dan wel een

Coin/Token Boete bij eerder opnemen
ChainLink (LINK) 4%
Cardano (ADA) 2%
≥10.000 TEX Token (TEX) 0,4%
≥100.000 TEX Token (TEX) 0,6%

Reken voorbeeld

Stel dat jij op de eerste dag van de maand 15.000 euro hebt ingelegd en daarmee precies 1 Bitcoin (BTC) hebt kunnen kopen. Aan het einde van de maand is de waarde van de Bitcoin opgelopen tot 20.000 euro. Wij berekenen dan de gemiddelde waarde van die maand: 17.500 euro. Over die waarde krijg jij 4% uitgekeerd in TEX Tokens die op dat moment 0,50 euro waard is. Je ontvangt dan dus automatisch 1400 TEX Tokens als opbrengst. Je hebt dan dus 1 BTC en 1400 TEX in jouw wallet, terwijl er weer een nieuwe maand begint en we de waarde van jouw Bitcoin volgen.

TychX wordt gezien als een officiële online bank en ontvangt binnenkort zelfs haar PSP- en EMI-licentie als betaalprovider en elektronischgeldinstelling. Het bedrijf is in 2018 opgericht door een team dat een ander soort crypto exchange wilde starten dat vooral gericht is op eenvoud, veiligheid en transparantie.

Waarom kun je vertrouwen op TychX?

24/7
Klanten
service

Ons team van klantenservice is 24/7 live voor jou beschikbaar via de chatmodule. Zo kunnen wij je direct helpen als vragen hebt of problemen ondervindt. Zo doen we dat bij TychX.

Hoe werkt het?

Stap 1

Maak een account aan

Stap 2

Kies een pakket

Stap 3

Plaats je inleg

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u hiermee in.