Met TychX Safe levert jouw spaargeld veel meer op dan bij de traditionele bank. Dat komt omdat wij jouw euro’s omzetten in rendabele en veilige cryptovaluta. Hierdoor krijg jij ieder jaar dat jouw spaargeld op onze exchange staan, 6% uitgekeerd van het bedrag dat jij in euro’s gestort hebt. Zo levert jouw zuurverdiende spaargeld toch weer wat op.

Reken
voorbeeld

Stel dat jij op 12 januari 2021 een bedrag van 1000 euro in jouw TychX Safe hebt gestort. Dan krijg jij van ons op 12 januari 2022 automatisch opbrengsten van 60 euro op jouw bankrekening gestort. Dit is 6% van 1000 euro. Heb jij 5.000 euro gestort, dan krijg je na een jaar 300 euro. Dat is wel even flink wat meer dan je bij de traditionele bank ontvangt en staat je spaargeld niet meer stil. Voorwaarde is wel dat je ondertussen geen opnames hebt gedaan.

( er wordt geen rekening gehouden met eventuele transactiekosten )

Storting

€ 1.000

Opbrengst na

1 jaar

Storting

€ 5.000

Opbrengst na

1 jaar

Storting

€ 10.000

Opbrengst na

1 jaar

OPBRENGST 6%

START MET TYCHX SAFE

TychX wordt gezien als een officiële online bank en ontvangt binnenkort zelfs haar PSP- en EMI-licentie als betaalprovider en elektronischgeldinstelling. Het bedrijf is in 2018 opgericht door een team dat een ander soort crypto exchange wilde starten dat vooral gericht is op eenvoud, veiligheid en transparantie.

Waarom kun je vertrouwen op TychX?

24/7
Klanten
service

Bij ons is er 24/7 live ondersteuning beschikbaar via een chatmodule met ons team van klantenservice. Hierdoor word jij direct geholpen om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Zo doen we dat bij TychX.

Hoe werkt het?

Stap 1

Maak een account aan

Stap 2

Kies een pakket

Stap 3

Plaats je inleg

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u hiermee in.